Claudia Schiepers


Rommel
July 4, 2006, 4:15 pm
Filed under: Herinneringen, Londen

Volgende week maandag komt de verhuisfirma mijn inboedel inpakken om er dan een deel van richting Londen te sturen en een ander deel ervan op te slaan totdat ik terug kom. Dat wil zeggen dat er volgende week een aantal vreemden door al mijn kasten en spulletjes zullen gaan. En omdat ik op de goede Limburgse manier ben opgevoed van:"Wat zullen de mensen wel niet denken als ze dat zien!!!", moet alles opgeruimd en netjes zijn. Dus trotseer ik elke dag een nieuwe kast/kamer om er met de grove borstel door te gaan. Alles wat ik de laatste twee jaar niet meer heb aangeraakt (lees: wat vanuit Amerika mee verhuisd is en sindsdien niet meer bewogen heeft), gaat er onverbiddelijk uit!

En dat geldt voor spullen en kleren… Tenminste dat zeg ik nu… Want ik moet nu aan de kleerkast beginnen… En daar steekt veel in… veel te veel… Veel leuke dingen… Zo van die hebbedingetjes… Dingen die ik al meer dan twee jaar niet meer heb gedragen… Dingen waarvan je denkt: "hey, het wordt weer een keer mode… Ooit"…
Mmmm, misschien moet ik hier maar een beetje soepelder zijn…

Schattenvondst tot nu toe: verschillende Nederlandse Guldens en Belgische Franken, een echte Torhout/Werchter postzegel die ooit bij de Humo zat, nog meer liefdesbrieven, foto’s uit de oude doos, een fles champagne die ik vorig jaar van VT4 kreeg (en compleet vergeten was), gratis cinema-tickets, een asbak met "I hartje NY" en een kaars waarop staat: "Claudia: Zelfzeker en succesvol, blijft kalm in crisissituaties".

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: