Claudia Schiepers


Ax
December 17, 2006, 8:06 pm
Filed under: Vrienden

Ongeveer elk weekend sinds begin oktober is er al wel iemand over de vloer geweest hier in Londen. Of ik er nu was of niet. Zo hebben Anneke, Pietel en supermadame, Sam, de kliek van Ender, Sarah en schmooch, mama met de tantekes, zusje Karen met familie en broertje Rob de revue al gepasseerd.

Dit weekend was het EINDELIJK de beurt aan Ax.
Ik vind van mezelf dat ik een gelukkig mens ben met vele vrienden ongeveer overal ter wereld, van alle sexen en van alle leeftijden. Maar Alexandra, da’s toch een speciale. We kennen elkaar van 1 september 1981. Veel van mijn vrienden waren toen nog niet geboren… Omdat ze de helft van een tweeling is, had ik er niet een, maar twee vriendinnen bij. En wat een madammen… Zus Michelle is ondertussen mama van 2 met een derde onderweg (!) en de peetmoeder van Bob, de coolste hond aller tijden, die helaas niet met mij meekon van het huis in Hasselt naar de piepkleine flat in Antwerpen.

Vroeger woonde Ax op 250 meter van mijn thuis, en na vele omzwermingen (vooral van mij), hebben we de laatste jaren terug op enkele kilometers van elkaar gewoond in Leuven. Ax is zonder meer gewoon de beste vriendin die ik heb, waar ik alles, maar dan ook alles tegen kan vertellen. En trust me, ze heeft al veel zever mogen horen. Om dan nog maar te zwijgen over de avonden gehuil en geklaag over de zoveelste idiote vent. 

Ax_singstar

Het weekend was gezellig. Veel gezeverd, gebabbeld, gevreten en onnozel gedaan (Singstar rocks!). Ik kijk al uit naar het volgende, dan kom ik in Leuven logeren en nog eens supporteren bij de rugby! Over rugby gesproken, de dames van de rugbyclub in Leuven (waar zowel Ax en Mich lid van zijn), brengen binnenkort hun jaarlijkse kalender uit. Dit jaar is het een naaktkalender. Hierbij in avant-premiere de foto van Ax. Voorbestellingen voor de ganse kalendar worden met plezier aangenomen in de comments.
Ax

T., als ik u was zou ik toch niet lang meer wachten… Valentijn of zo šŸ˜‰

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: